سرویس اشتراک گذاری ویدئو آپارات توانسته است رتبه اول فهرست 20 وبسایت برتر ایران را از آن خود کند. همچنین یوتیوب ایران به تازگی توانست رکورد نمایش بیش از 10.5 میلیون ویدئو در روز را بشکند.
اما فروشگاه اینترنتی دیجیکالا توانسته است جایگاه قبلی خود را حفظ کند. دیجی کالا در این بازه فروش خودرو را به بازه محصولات خود اضافه کرده است و البته با راهاندازی دیجیاستایل وارد بازار پوشاک نیز شده است.
سایت ورزش سه با دو پله نزول به جایگاه سوم و در اصل مقام قبلی آپارات نزول کرده است ولی چیزی از ویژگی خبری و مرجع اخبار ورزشی آن کم نمیشود.
سامانه شاپرک به عنوان مرجع انتقال تراکنشهای بانکی و به لطف اتصال درگاههای پرداخت به آن، توانسته است در رتبهبندی این دوره همان جایگاه قبلی را از آن خود کند.
مجله اینترنتی نمناک که برای اولین بار در بین 20 وبسایت برتر ایران قرار گرفته است توانسته در مقام پنجم این فهرست قرار گرفته و وبسایت بلاگفا به جایگاه هفتم نزول پیدا کرده است.
سرویس آنلاین نیازمندیهای رایگان دیوار با دو پله صعود توانسته است خود را به جایگاه ششم فهرست برساند، هرچند در این دوره خبرهایی مبنی بر نظارت بیشتر پلیس فتا روی این سرویس و شیپور برای جلوگیری از کلابرداری شنیده میشود.
اولینهای فهرست:
نگاهی به ورود تازهواردها به ما این نکته را یادآوری میکند که تولید محتوا تاثیر بسیار زیادی در رتبهبندی الکسا دارد:
مجله اینترنتی نمناک : رتبه 5
وبسایت مرجع مادران و کودکان نینیسایت : رتبه 14
خبرگزاری ایسنا : رتبه 19
بیشترین صعود:صعودهای این دوره چندان چشمگیر نیست مگر حضور تازهواردها به این فهرست که مهمترین آن حضور مجله اینترنتی نمناک در رتبه 5 این فهرست است. البته نباید از مهمترین صعود این دوره یعنی تصاحب جایگاه اول این فهرست توسط آپارت غافل شد. سرویس رایگان اشتراک ویدئو نماشا نیز توانسته است با سه پله صعود به جایگاه 12 فهرست برسد.
بیشترین نزول:
فروشگاه اینترنتی بامیلو که در دور قبلی بیش از هشت پله صعود داشت اینبار با نزول 5 پله ای در جایگاه 16 قرار گرفته است و این خبر خوبی برای تنها رقیب اصلی دیجیکالا نیست. وب سایت سازمان سنجش، خبرگزاری فارس، وب سایت تلوبیون، بانک ملت نیز با نزول جایگاه مواجه بودهاند.
فهرست 20 وبسایت برتر ایران – رتبهبندی مرداد 1396 در مقایسه با اسفند 1395
1- شبکه اجتماعی آپارات (3)
2- فروشگاه اینترنتی دیجیکالا (2)
3- سایت ورزش سه (1)
4- شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک (4)
5- مجله اینترنتی نمناک (جدید)
6- نیازمندیهای رایگان دیوار (8)
7- سرویس وبلاگ بلاگفا (5)
8- پورتال جامع بیتوته (6)
9- بانک ملت (7)
10- وبسایت تبیان (9)
11- وبسایت باشگاه خبرنگاران جوان (12)
12- سرویس رایگان اشتراک ویدئو نماشا (15)
13- وبسایت تلوبیون (10)
14- وبسایت مرجع مادران و کودکان نینیسایت (جدید)
15- خبرگزاری فارس (13)
16- فروشگاه اینترنتی بامیلو (11)
17- رسانه بلاگ (16)
18- بانک ملی ایران (19)
19- خبرگزاری ایسنا (جدید)
20- وبسایت سازمان سنجش (17)
خداحافظی با 20 وبسایت برتر ایران :
اما وبسایتهایی که از این فهرست خارج شدهاند عبارت هستند از:
سرویس وبلاگ میهن بلاگ
سایت خبری تابناک
وبسایت مرجع آکاایران